Välkommen
till Linkan Reklambyrå

Vi är den lilla byrån med en stor ambition.

Läs merKontakta oss
Patrik Linkan Lindquist

Vd, Linkan Reklambyrå

Vi kan grafisk kommunikation.

Vi är den lilla byrån med en stor ambition. En ambition att bygga en stadig grund, stärka varumärken, skapa flöden och öka försäljningen genom ett strategiskt tillvägagångssätt och ett taktiskt genomförande. Vi ser det lite som ett pussel – och vi har de rätta pusselbitarna.

Hittar du inte vad du söker, så är du alltid välkommen att besöka oss på Rådmansgatan 15A i Sala, så berättar vi mer.

2581

framgångsrika projekt

14

år sedan Linkan Reklambyrå grundades

338

nöjda kunder

Vad vi har att erbjuda

Grafisk design

Alla företag är i behov av en grafisk profil. Är du ny företagare hjälper vi dig att sätta färg på företaget, skapar en logotype som berättar om er verksamhet eller ett helt grafiskt profilprogram som går igenom i allt marknadsföringsmaterial. Vi formger allt från lilla visitkortet till bildekoren.

Trycksaker

Är du i behov av visitkort, affischer, annons, produktkatalog, broschyr eller kuvert? Ja, listan skulle kunna göras lång och det är oftast bara fantasin som sätter gränser. Vi lovar dig – vad du än är i behov av så hjälper vi dig.

Hemsidor

En enkel hemsida som presenterar ditt företag, eller kanske en större med avancerade applikationer? Du har hittat rätt. Vi bygger i dag responsiva hemsidor i publiceringsverktyget WordPress, men hjälper gärna till med andra webblösningar.

Webshop

Är du nyfiken på att sälja produkter via nätet? Då är det en webshop du behöver och vi har verktygen. Boka gärna in ett kostnadsfritt möte med oss, så spånar vi oss fram till en passande lösning.

Bil- & fönsterdekor

Bilen är en bra reklampelare. Dina butiks- eller kontorfönster kanske också behöver kreativ dekor. Behöver du hjälp med idé och utformning så hjälper vi gärna till.

Expo-produkter

Ska du visa upp ditt företag på mässa? Vi vet hur just ditt företag ska synas och få besökare. Du kanske behöver hjälp med att designa montern, få logotypen på karamellen eller du kanske rent av är osäker på vilken mässa som passar ditt företag.

Skyltar & dekaler

Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdigmonterad skylt eller dekal. Hör av dig så löser vi detta på bästa sätt.

Profilkläder

En piké med företagets logo ger en stark känsla av samhörighet. Det stärker företagets varumärke. Vi hjälper dig med allt från klädesplagg till profilprodukter med tryck.

Plastkort

I dagens samhälle är det i många sammanhang viktigt att kunna visa vem man är. T. ex. på arbetsplatsen, idrottsklubben, banken och som förmånsmedlem i butiker. Vi kan på Linkan Reklambyrå erbjuda egen tillverkning av plastkort med eller utan magnetremsa, chip eller streckkod. Från idé till färdig produkt.

Verkar detta intressant?
Kontakta oss då genom att använda formuläret nedan.

LINKAN REKLAMBYRÅ
Rådmansgatan 15A
733 30 Sala
Tel: 0224-145 80
Mobil: 070-408 39 90
E-post: info@linkanreklambyra.se

…eller följ oss på Facebook.